NIEUWS

30-03-2021

Recentelijk heeft prof. dr. Odile van den Heuvel van Zorginstituut Nederland 2,8 miljoen toegekend gekregen voor een grote multi-center studie naar de (kosten)effectiviteit van magnetische hersenstimulatie (TMS) voor mensen met een obsessief-compulsieve stoornis (OCD), die onvoldoende profijt hebben van exposure therapie. 

 

Meer informatie over deze toekenning is te lezen op de pagina van Zorginstituut Nederland

 

Recentelijk heeft dr. Sjoerd van Belkum, onderdeel van onze strategische commissie, de derde prijs gekregen voor beste artikel geschreven door een arts in opleiding tot specialist van het Tijdschrift voor Psychiatrie. Het betreft een artikel waarin een voorstel voor een behandelprotocol voor rTMS voor depressie wordt besproken.

 

 

Meer informatie over deze prijs is te lezen op deze pagina.

Het artikel zelf is te lezen via: https://www.tijdschriftvoorpsychiatrie.nl/assets/articles/60-2018-11-artikel-vanbelkum.pdf

 

Disclaimer

 

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen invloed hebben. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor de externe inhoud. De aanbieder of de exploitant van de betreffende sites is eindverantwoordelijk voor de inhoud. De externe sites zijn gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen en illegale inhoud. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is zonder concreet bewijs van een overtreding onredelijk. Na kennisgeving van schendingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.