Glimlachende leraar

NIBS CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN

Overzicht van door de Stichting Hersenstimulatie geaccrediteerde rTMS cursussen

neuroCadamy: rTMS bij depressie en OCS

2-daagse cursus

Maak kennis met een combinatie van online leren en hands-on training op locatie. Onder leiding van het deskundige neuroCademy team, leiden wij beginnende en meer ervaren clinici en onderzoekers op in de interpretatie en toepassing van rTMS in de klinische praktijk en het lab.

 

De hands-on training is beschikbaar op onze locatie in Nijmegen waar u met een ruime keuze in apparatuur en onder begeleiding van gespecialiseerde behandelaars kunt oefenen in het opzetten en uitvoeren van rTMS behandeling. Daarnaast zijn er mogelijkheden om één van onze trainers bij u op locatie te laten komen voor de hands-on training.

 

Klinische TMS Certificeringscursus

Driedaagse academische cursus gegeven door internationaal gerenommeerde experts op het gebied van non-invasieve hersenstimulatie van de Universiteit Maastricht. Deze cursus bestaat uit een gebalanceerde combinatie van colleges en intensieve praktische sessies met hands-on training. Interactieve Q&A-sessies en de kleine groepsgroottes stellen elke deelnemer in staat om TMS als therapie aan te bieden. De cursus is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals medisch specialisten, psychologen, onderzoekers, laboranten, verpleegkundigen, en technici. Daarnaast is deze gecertificeerde en geaccrediteerde TMS-cursus een van de weinigen die Europese én Amerikaanse CME-credits verstrekt!

 

Deze cursus wordt vier keer per jaar georganiseerd: op aantrekkelijke en centrale locaties (Amsterdam en Londen, of ook ONLINE). Voor meer informatie: www.tmscourse.eu

 

Voor een wereldwijde overview van workshops en cursussen, zie de website van neuromodec.com