NIBS CURSUSSEN

Maastricht University TMS Course

Een 2-daagse training voor health professional, clinici en adacemici die de technieken rondom transcranial magnetic stimuliation (rTMS) willen leren gebruiken.

 

Deze training wordt gehouden in het Maastricht Brain Imaging Center, 

Maastricht University, The Netherlands

 

Harvard TMS Course

CNBS biedt 3 keer per jaar een 5-daagse TMS training.


Deze training wordt gehouden in het Berenson-Allen Center for Noninvasive Brain Stimulation in het Beth Israel Deaconess Medical Center, Boston MA, United States

 

Brain Stim TMS Course

Brain Stim biedt een Clinical TMS Cerfitication Course voor het gebruik van TMS in de behandeling voor depressies.

 

Deze training wordt gehouden in het MAPrc te Melbourne, Australia

 

rTMS bij depressie en OCS

2-daagse cursus

Maak kennis met een combinatie van online leren en hands-on training op locatie.

Onder leiding van het deskundige neuroCademy team, trainen wij beginnende en meer ervaren clinici en onderzoekers in de interpretatie en toepassing van rTMS in de klinische praktijk en het lab.

 

De hands-on training is beschikbaar op onze locatie in Nijmegen waar u met een ruime keuze in apparatuur en onder begeleiding van ervaren behandelaars kunt oefenen in het opzetten en uitvoeren van rTMS behandeling. Daarnaast zijn er mogelijkheden om één van onze gespecialiseerde global trainers bij u op locatie te laten komen voor de hands-on training.

https://neurocademy.com/

 

Disclaimer

 

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen invloed hebben. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor de externe inhoud. De aanbieder of de exploitant van de betreffende sites is eindverantwoordelijk voor de inhoud. De externe sites zijn gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen en illegale inhoud. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is zonder concreet bewijs van een overtreding onredelijk. Na kennisgeving van schendingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.