Glimlachende leraar

NIBS CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN

Overzicht van door de Stichting Hersenstimulatie geaccrediteerde rTMS cursussen

neurocare Academy: TMS-certificeringscursussen en hands-on (incompany)training

Al ruim 20 jaar vervult neurocare een pioniersrol op het gebied van onderzoek en behandeling met​ repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie (rTMS). Hiervoor wordt nauw samen gewerkt met onderzoeksinstituut Brainclinics en wetenschappers verbonden aan verschillende toonaangevende universiteiten. Sinds 2007 biedt neurocare ook gecertificeerde scholing aan via haar eigen en internationaal erkende kennisplatform. Zo kunnen cursisten binnen de online leeromgeving van de neurocare Academy op elk gewenst moment aan de slag met een aanbod van geaccrediteerde cursussen gericht op de theoretische basis en klinische toepassing van non-invasieve hersensstimulatie. ​Als je zelf ook rTMS op een verantwoorde manier wilt gaan toepassen in de praktijk, kun je de hands-on certificeringstraining​(-en) ​en supervisie uren volgen waarna je als ​rTMS professional of technici​an aan de slag kunt. Tevens verzorgt neurocare incompany trainingen en begeleidt het vrijgevestigde praktijken en GGZ-instellingen bij de aanschaf en implementatie van rTMS-apparatuur.

Voor meer informatie: https://lms.neurocademy.com of nederland@neurocaregroup.com.

Klinische TMS Certificeringscursus

Driedaagse academische cursus gegeven door internationaal gerenommeerde experts op het gebied van non-invasieve hersenstimulatie van de Universiteit Maastricht. Deze cursus bestaat uit een gebalanceerde combinatie van colleges en intensieve praktische sessies met hands-on training. Interactieve Q&A-sessies en de kleine groepsgroottes stellen elke deelnemer in staat om TMS als therapie aan te bieden. De cursus is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals medisch specialisten, psychologen, onderzoekers, laboranten, verpleegkundigen, en technici. Daarnaast is deze gecertificeerde en geaccrediteerde TMS-cursus een van de weinigen die Europese én Amerikaanse CME-credits verstrekt!

 

Deze cursus wordt vier keer per jaar georganiseerd: op aantrekkelijke en centrale locaties (Amsterdam en Londen, of ook ONLINE). Voor meer informatie: www.tmscourse.eu

 

Voor een wereldwijde overview van workshops en cursussen, zie de website van neuromodec.com